
Το Εργαστήριο ασχολείται με την καθημερινή παρασκευή φαγητού για τη σίτιση (δεκατιανό και μεσημεριανό) εκατό (100) ΑΜΕΑ και είκοσι (20) εργαζομένων, υποστηρίζοντας παράλληλα εκδηλώσεις με την παραγωγή πρόχειρου φαγητού ή φαγητού σε μπουφέ.
Στο Εργαστήριο εκπαιδεύονται και απασχολούνται ΑΜΕΑ σε όλο τον κύκλο παρασκευής φαγητού και ειδών ζαχαροπλαστικής, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν τη δημιουργία και λειτουργία μπουφέ σε εκδηλώσεις.
Περιοδικά το Εργαστήριο ασχολείται με την επεξεργασία, συντήρηση και συσκευασία τροφίμων όπως λιαστές ντομάτες, ελιές, σαρδέλες, γλυκών και διαφόρων άλλων ειδών τροφίμων.