Αγαπητοί Φίλοι του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες ο “Ερμής”,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Τρίτη 21/11/2017 και κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα, με εξαίρεση την Τρίτη 14/11/ 2017 στην οποία θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου κ. Αριστείδης Πανανός, από τις 09:00 έως τις 10:00, ο “Ερμής” θα συμμετέχει στο Ηλεκτρονικό Ραδιόφωνο του Δήμου Ηλιούπολης (www.sunshineradio.gr), και πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή “Διαφορετική Ματιά”.

Η  εκπομπή θα είναι επιφορτισμένη με το να αναδείξει τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες με αναπηρία στη χώρα μας και τη δύσκολη καθημερινότητα που εκείνοι αντιμετωπίζουν. Η υφιστάμενη κατάσταση και το αβέβαιο μέλλον των Ατόμων με Αναπηρίες είναι ζητήματα που χρήζουν άμεσης και αμέριστης προσοχής από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Σκοπός της εκπομπής αυτής είναι, εκτός από την κοινωνικοποίηση και τη ψυχαγωγία των νέων μας, η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλο και μεγαλύτερου αριθμού συμπολιτών μας. Το δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση είναι προνόμιο που πρέπει να απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες ανεξαίρετα.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο για την ευκαιρία που μας δίνει να συμμετάσχουμε με τη σειρά μας, ως Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες, στη δράση αυτή, την Εντεταλμένη Σύμβουλο του Δημάρχου Ηλιούπολης και Υπεύθυνη του Web Radio του Δήμου Ηλιούπολης, κ. Δήμητρα Κορμά, για την υποστήριξη της συμμετοχής μας στη συγκεκριμένη διαδικασία και τον Υπεύθυνο Παραγωγής του Web Radio, κ. Περικλή Παρλαλόγλου, για την αρωγή και φιλοξενία του στο studio του Ραδιοφώνου.

Από το 1988, ο “Ερμής” αναδεικνύει με Διαφορετική Ματιά την όμορφη πλευρά της ζωής. Πάντα μαζί με τα παιδιά, Αγγελιοφόρος Στήριξης και Ελπίδας.