Με κέφι & μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν για 2η χρονιά η διήμερη εκδήλωση που οργάνωσε το Σωματείο Αμεα ΕΡΜΗΣ στις εγκαταστάσεις του Κέντρου στο Ελληνικό την Παρασκευή 3 Ιουνίου και το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 με θέμα : Αποχαιρετούμε την Άνοιξη και καλωσορίζουμε το Καλοκαίρι. Οι εκπαιδευόμενοι του Εργαστηρίου Κηπευτικής – Κηπουρικής καλλιεργούν φαρμακευτικά, αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά & καλωσόρισαν τους καλεσμένους με το χαμόγελό τους, τους έδειξαν το έργο τους & να δώρισαν ένα γλαστράκι με πολύ αγάπη. Στους σπουδαστές από το ΔΙΕΚ Ελληνικού και στους εκπαιδευόμενους από την Ε.Γ.Ν.Υ.Α., «ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ», «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΑΜΥΜΩΝΗ έγινε παρουσίαση της διαδικασίας που ακολουθείται για την καλλιέργεια των διαφόρων φυτών στο εργαστήριο του Κέντρου ΕΡΜΗΣ. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το Πολιτιστικό Πρόγραμμα από την Ομάδα Παραδοσιακών Χορών της Φοιτητικής Λέσχης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που χόρεψαν με ενθουσιασμό Παραδοσιακούς καλοκαιρινούς χορούς από τα Νησιά του Αιγαίου.

Παραβρέθηκαν οι βουλευτές: Από τη Ν.Δ., Μπάμπης Παπαδημητρίου, Πέτρος-Βασίλης Σπανάκης, Άννα Καραμανλή. Από τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μουζάλας, Γιάννης Μπαλάφας. Από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Τόνια Αντωνίου. Η πρώην ανεξάρτητος Βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Από το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης : οι αντιδήμαρχοι Ειρήνη Στελλάκη και Βασίλης Κρητικός, η κ. Ελίνα Αλεξίου, εντεταλμένη Σύμβουλος Οικολογίας και Κλιματικής Αλλαγής πολλές εκπρόσωποι της Ένωσης Γυναικών Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, μεταξύ άλλων και η κ. Ειρήνη Κωνσταντάτου.

Ο αντιπρύτανης του ΟΠΑ καθηγητής Κωνσταντίνος Δράκος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΟΠΑ Νίκος Κυρέζης. Η εντεταλμένη Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής Ευγενία Μπαρμπαγιάννη.