Μενού
image_one_side

Οι προηγμένες κτιριακές δομές μας

Παρουσιάζουμε το καινούριο σπίτι του Ερμή – ένα κτίριο που είναι περισσότερο από μια δομή. Είναι ένα σύμβολο καινοτομίας, αειφορίας και προόδου. Είναι ένας χώρος που δίνει τη δυνατότητα στους εργαζομένους και τους εθελοντές μας να συνεργάζονται, να καινοτομούν και να επιτυγχάνουν αποτελέσματα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα.

Εκτός από τις σύγχρονες ανέσεις, το κτίριο μας έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην οικολογική βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Η εκμετάλλευση του φυσικού φωτός, τα συστήματα συλλογής βροχής και η χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας μας επιτρέπουν να είμαστε πρότυπο για την κοινότητα μας και να προωθούμε την οικολογική συνείδηση.

Πέρα από την καθημερινή εργασία, το κτίριο μας είναι επίσης ένας χώρος για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και συναντήσεων για τους συνεργάτες και τους φίλους μας. Με θέα τη θάλασσα και τη φύση, ο χώρος μας μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις τόσο μεγάλης όσο και μικρότερης κλίμακας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι το νέο κτίριό μας θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας και θα ενισχύσει την αποστολή μας για τη δημιουργία ενός κόσμου όπου η δικαιοσύνη, η ισότητα και η βιωσιμότητα είναι προτεραιότητες.

Η Τοποθεσία μας