Μενού

Οι Δράσεις του Ερμή

Ιστορίες Αλλαγής: Εμπνευσμένες ιστορίες που κάνουνε τη διαφορά
Εμπνευσμένες ιστορίες ελπίδας, προόδου και αλλαγής. Πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια διαφορά στον κόσμο. Η αποστολή μας είναι να ενδυναμώνουμε τις κοινότητες, να προστατεύουμε το περιβάλλον και να προωθούμε την ισότητα και τη δικαιοσύνη για όλους. Μέσα από τις διάφορες πρωτοβουλίες και προγράμματά μας, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι καθώς εργαζόμαστε για ένα φωτεινότερο αύριο.
«Η αναπηρία είναι θέμα αντίληψης. Αν μπορείς να κάνεις μόνο ένα πράγμα καλά, είσαι απαραίτητος από κάποιον». -Μαρτίνα Ναβρατίλοβα

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης επισκέφθηκε ομάδα του «ΕΡΜΗ» ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείου που γιορτάζεται στις 18 Μαΐου.

Διαβάστε Περισσότερα

Στον «ΕΡΜΗ» γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας! Συζητήσαμε για τον θεσμό της οικογένειας, φτιάξαμε χειροτεχνίες, αλλά και τραγουδήσαμε όλοι μαζί για αυτούς που αγαπάμε και μας αγαπούν! Για την πραγματική και τη συμβολική οικογένεια!

Διαβάστε Περισσότερα

Το Σωματείο «ΕΡΜΗΣ», με αφορμή επερώτηση του ΚΚΕ προς την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, απαντά μέσα από το ακόλουθο Δελτίο Τύπου.

Διαβάστε Περισσότερα
Φόρτωση περισσοτέρων ιστοριών