Παρασκευή 3 Ιουνίου από τις 11:00 – 13:00, περιμένουμε τους μαθητές – σπουδαστές, στον χώρο μας, όπου λειτουργεί όλο τον χρόνο θερμοκήπιο και κατάλληλος χώρος κηπευτικής, που οι εκπαιδευόμενοι του Εργαστηρίου Κηπευτικής – Κηπουρικής καλλιεργούν φαρμακευτικά, αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά.
Σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουν με το χαμόγελό τους να σας ξεναγήσουν και ενημερώσουν για τις ανοιξιάτικες δραστηριότητες στον κήπο μας.

Σάββατο 4 Ιουνίου από τις 11:00 – 13:00, για το κοινό, θα γιορτάσουμε μαζί σας τον ερχομό του Καλοκαιριού.
Την ίδια μέρα θα υπάρξει Πολιτιστικό Πρόγραμμα από την Ομάδα Παραδοσιακών Χορών της Φοιτητικής Λέσχης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τους καλεσμένους του ΕΡΜΗ. Θα χορέψουν Παραδοσιακούς καλοκαιρινούς χορούς από τα Νησιά του Αιγαίου.

Οι τυχεροί θα λάβουν ένα γλαστράκι από τα φυτά του Εργαστηρίου!

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε, να μας γνωρίσετε και να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο που περιποιούμαστε και μεγαλώνουμε τα φυτά που αγαπάμε. Να σας μάθουμε τα μυστικά της φύσης!

Μια διαδικασία με εξαιρετικά εκπαιδευτικό σκοπό. Η καλλιέργεια ενός φυτού διδάσκει την αξία της υπευθυνότητας καθώς και την μαγεία της ενασχόλησης με την φύση, την μητέρα Γη.

Σκοπός είναι να παρακινηθούμε όλοι μας να ασχοληθούμε με την φροντίδα μιας γλάστρας και να μοιραστούμε μαζί σας τις αξίες που οι ίδιοι ανακαλύπτουμε καθημερινά από την δραστηριότητα αυτή.