Μενού

Διήμερη εκδήλωση, ζωγραφικής, Αγιογραφίας, Γλυπτικής, Χειροτεχνίας,υπέρ των παιδιών με καρκίνο, των πυρόπληκτών και του ιδρύματος ΑΜΕΑ Ελληνικού Ερμής

22/09/2021

Ο Σύλλογος ΛΑΝΑΣΣΑ διοργανώνει διήμερη εκδήλωση, ζωγραφικής, Αγιογραφίας, Γλυπτικής,Χειροτεχνίας, υπέρ των παιδιών με καρκίνο, των πυρόπληκτών και του ιδρύματος ΑΜΕΑ Ελληνικού Ερμής, στην εταιρεία Ελλήνων λογοτεχνών Γενναδίου 8 Ακαδημίας Αθηνών, στον 7ο όροφο,στις 18/9/21-19/9/2021. Την εκδήλωση παρουσιάζει η ποιήτρια και φιλόλογος κ. Νίκη Ατζεμογλου.

Χαιρετισμοί από Πρόεδρο Συλλόγου Λανασσα υπέρ παιδιών με καρκίνο και από προέδρους παρευρισκόμενων φορέων, όπως Εικαστικοί από κουπιδοτεχνηματα, Ερμής ΑΜΕΑ, ΚΥΑΔΑ Δήμου Αθηναίων, Πρόεδρος UNESCO PIREUS AND ISLANDS & International Action art και Πρόεδρο του ιδρύματος Ερμης ΑΜΕΑ Ελληνικού κ.Πανανος.

Ομιλητής της εκδήλωσης ο ψυχίατρος και επιστημονικός διευθυντής του ιδρύματος ΑΜΕΑ Ελληνικού Ερμής: κ. Νικόλαος Γκούβας με θέμα η Τέχνη ως βοηθός στην ψυχική υγεία των ΑΜΕΑ παιδιών. Θα παρουσιαστεί το βιβλίο «χαμένη κόρη», της συγγραφέως κ. Μαίρη Κολοβού. Παρουσιαζουν: Werner Hermann και Ι. Παρασκευόπουλος.

Την β’ μέρα της εκδήλωσης θα παρουσιάσει το βιβλίο της με την ποιητική συλλογή της η κ.Χλοη Αμαράντου. Στο Πάνελ θα ναι η κ. Όλγα Μουργελα.
Μουσική βραδιά Γ.Πολυζος με στίχους μελοποιημένους Χλόη Αμαράντου. Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της UNESCO PIREUS AND ISLANDS & International Action art.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι επιφανείς εικαστικοί και εθελοντές που στηρίζουν το σύλλογο ΛΑΝΑΣΣΑ. Σκοπός της εκδήλωσης να μαζευτούν τρόφιμα για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας και παιχνίδια για τα παιδιά με καρκίνο. Τη βραδιά μουσικά θα συνοδέψει με πιάνο η γνωστή πιανίστας κ. Χλόη Αμαραντου.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος.
Χρηστίνα Σ. Λαζαρίδου

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού