Μενού

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Κέντρο Φροντίδας ΑΜΕΑ

04/10/2023

Τη δέσμευσή του για στήριξη των συμπολιτών που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη από κρατική φροντίδα, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 στο Κέντρο Φροντίδας ΑΜΕΑ στο Ελληνικό.

«Έχει μεγάλη συμβολική αλλά και ουσιαστική σημασία το γεγονός ότι το πρώτο κτήριο το οποίο παραδόθηκε στα πλαίσια της πολύ μεγάλης ανάπλασης η οποία δρομολογείται εδώ στο Ελληνικό, αφορά τους συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη από κρατική φροντίδα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.

Το Κέντρο Φροντίδας ΑΜΕΑ αποτελεί, εξάλλου, και τη νέα σύγχρονη στέγη του Σωματείου «ΕΡΜΗΣ». Πρόκειται για ένα κτήριο – στολίδι με συνολική δόμηση 11.500 τ.μ., σε οικόπεδο 7.400 τ.μ. και μοναδικό περιβάλλοντα χώρο που στοχεύει σε ένα τρόπο ζωής περισσότερο λειτουργικό και εξωστρεφή για τα άτομα με αναπηρία. 

Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα. Σοφία Ζαχαράκη και ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου.

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Καλό καλοκαίρι!

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού