Μενού

Πραγματοποίηση Καλοκαιρινής Γιορτής του Πανελλήνιου Σωματείου ΑμεΑ “ΕΡΜΗΣ”

27/06/2019

Πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια φορά η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του Πανελλήνιου Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες ο “Ερμης”, κι αυτή τη φορά με περισσότερο κόσμο από ποτέ!

Οι εκπαιδευόμενοι, οι οικογένειες τους, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Σωματείου πέρασαν μια πολύ ευχάριστη βραδιά και με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησαν την 31η εκπαιδευτική χρονιά του “Ερμή” και καλωσόρισαν με μεγάλη χαρά το Καλοκαίρι.

Οι εκπαιδευόμενοι, και όχι μόνο, διασκέδασαν με τη θεατρική παράσταση που παρουσίασαν οι ίδιοι στον κόσμο που είχε έρθει για να τους απολαύσει και στη συνέχεια επιδόθηκαν στο χορό και στο τραγούδι.

Απο την μεριά μας, ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι σε όλες και όλους, με Υγεία πάνω απ’ όλα και ξεκούραση, κι ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα απο κοντά τον Σεπτέμβριο με αφορμή την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου. Μέχρι τότε καλά μπάνια σε όλο τον κόσμο και να μην ξεχνάτε ότι ο “Ερμής” απο το 1988 αναδεικνύει με Διαφορετική Ματιά την όμορφη πλευρά της ζωής, πάντα μαζί με τα παιδιά, Αγγελιοφόρος Στήριξης και Ελπίδας!

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού