Πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια φορά η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του Πανελλήνιου Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες ο “Ερμης”, κι αυτή τη φορά με περισσότερο κόσμο από ποτέ!

Οι εκπαιδευόμενοι, οι οικογένειες τους, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Σωματείου πέρασαν μια πολύ ευχάριστη βραδιά και με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησαν την 31η εκπαιδευτική χρονιά του “Ερμή” και καλωσόρισαν με μεγάλη χαρά το Καλοκαίρι.

Οι εκπαιδευόμενοι, και όχι μόνο, διασκέδασαν με τη θεατρική παράσταση που παρουσίασαν οι ίδιοι στον κόσμο που είχε έρθει για να τους απολαύσει και στη συνέχεια επιδόθηκαν στο χορό και στο τραγούδι.

Απο την μεριά μας, ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι σε όλες και όλους, με Υγεία πάνω απ’ όλα και ξεκούραση, κι ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα απο κοντά τον Σεπτέμβριο με αφορμή την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου. Μέχρι τότε καλά μπάνια σε όλο τον κόσμο και να μην ξεχνάτε ότι ο “Ερμής” απο το 1988 αναδεικνύει με Διαφορετική Ματιά την όμορφη πλευρά της ζωής, πάντα μαζί με τα παιδιά, Αγγελιοφόρος Στήριξης και Ελπίδας!