Μενού

Ο «ΕΡΜΗΣ» στον ΣΚΑΙ 100,3 FΜ

03/04/2021

Η ραδιοφωνική εκπομπή «Ζωή.gr» της Χριστίνας Βίδου και ο ΣΚΑΙ 100,3 άνοιξαν την αγκαλιά τους και φιλοξένησαν τον «Ερμή», την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021.

Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Έφορος του Διοικητικού Συμβουλίου Ειρήνη Καπελώνη παρουσίασε το Σωματείο μας, την διαχρονική του προσφορά, τα καθημερινά εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται καθώς και τις πολύπλευρες δράσεις που αναπτύσσονται από τους εκπαιδευτικούς μας αναδεικνύοντας πως ο «Ερμής» σε αυτά τα 33 χρόνια παρουσίας έχει μετατραπεί σε ένα πολύτιμο και δημιουργικό στήριγμα για τα παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους.

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου και η έφορος Ειρήνη Καπελώνη υπογράμμισαν το πόσο σημαντικές και επίκαιρες είναι οι έννοιες της κοινωνικής αποδοχής, της ισοτιμίας όλων στην κοινωνία, καθώς και το πόσο πολύτιμη είναι η έμπρακτη αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός και η προσφορά.

Μια συνέντευξη συμμετοχής του «ΕΡΜΗ» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 2ης Απριλίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό και τον μήνα Απρίλιο που έχει καθιερωθεί ο μήνας ενημέρωσης, δράσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, των αρχών και των φορέων.

Ermis Somatio · Συνέντευξη στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ
Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού