Μενού

Έναρξη του νέου Εκπαιδευτικού Έτους 2020 – 2021

09/09/2020

Αγαπητοί Γονείς, Κηδεμόνες και Φίλοι του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες ο «Ερμής»,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους στις εγκαταστάσεις μας από την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020.
Όπως τα προηγούμενα 32 χρόνια, έτσι και φέτος, σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά, προκειμένου να περάσουμε μαζί μια ακόμη εκπαιδευτική χρονιά με ποικίλες δραστηριότητες και ευχάριστη διάθεση σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

Τόσο η Διεύθυνση Εκπαίδευσης, όσο και η Κοινωνική Υπηρεσία του «Ερμή», βρίσκονται στη διάθεση όλων όσων ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, αλλά και για τη δυνατότητα εγγραφής στο χώρο.

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Σωματείο τηρεί στο ακέραιο τους υγειονομικούς κανόνες προφύλαξης από τον ιό covid-19, σύμφωνα και με τις νέες οδηγίες που εξέδωσε πρόσφατα ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Στόχος μας είναι η πρόληψη και η προστασία των εκπαιδευομένων, του προσωπικού και των οικογενειών όλων των μερών ανεξαίρετα.

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε, ο «Ερμής», συνεχίζει καθημερινά να αναδεικνύει με «διαφορετική ματιά» την όμορφη πλευρά της ζωής. Σε αγαστή συνεργασία με τους εκπαιδευόμενους και τις οικογένειές τους, «αγγελιοφόρος» στήριξης και ελπίδας για το παρόν και το μέλλον.
Σας Ευχαριστούμε Πολύ για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύετε προς το Σωματείο μας από το 1988!

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού