Μενού

Δελτίο Τύπου – Συμμετοχή Ερμή στο Let’s Do It Greece

19/04/2018

Ο ΕΡΜΗΣ θα συμμετάσχει και φέτος στην περιβαλλοντική δράση που γίνεται την Κυριακή 29/4/2018 και ώρα 10.00 π.μ. στον Υμηττό, στα πλαίσια της Πανελλήνιας Δράσεης με πρωτοβουλία και συντονισμό της Οργάνωσης «LET’S DO IT GREECE» και σε συνεργασία με το Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού, καθώς και πάρα πολλούς Φορείς του Δήμου μας.

Στα πλαίσια αυτά παρευρεθήκαμε στη σύσκεψη που έγινε στον Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού την Τετάρτη 18/4/2018 και ώρα 19.00, μαζί με πολλούς Φορείς που προβλέπεται να συμμετέχουν στην Εκδήλωση, όπου συζητήσαμε σχετικά με την οργάνωση της σχετικής πρωτοβουλίας. Στην δραστηριότητα αυτή ο ΕΡΜΗΣ θα συμμετάσχει με το Εργαστήριο Κηπευτικής, Εκπαιδευτές, Εκπαιδευόμενους ΑμεΑ και τις οικογένειές τους, και με τη σύμπραξη της Ζωγράφου-κας Μ. Πέππα, του Γ’ ΚΑΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, του 2 ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού και του ΕΠΑΛ Ελληνικού.

Στόχος μας θα είναι ο εμπλουτισμός του κήπου αρωματικών φυτών που φυτεύσαμε πέρυσι στις παρυφές Υμηττού στην θέση “Πατητήρι”, με 200 και πλέον νέα αρωματικά φυτά που παράγονται στο Θερμοκήπιό μας από τα παιδιά μας. Σ’ αυτή τη δράση καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να βοηθήσει με όποιο τρόπο, συμμετέχοντας στη δραστηριότητα αυτή, ή βοηθώντας το Εργαστήριο Κηπευτικής του ΕΡΜΗ με την οικονομική ενίσχυση ή την παραχώρηση χρήσιμων ειδών και εξοπλισμού, απευθυνόμενοι στον Δ/νοντα Σύμβουλο ΕΡΜΗ-κ. Γ. Μητρόπουλο κιν. 6948081651.

Ας βοηθήσουμε όλοι να πρασινίσει ο Υμηττός, να γίνει ένας μεγάλος κήπος, για να τον χαιρόμαστε εμείς και τα παιδιά μας.

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού