Μενού

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Wild Wild Web

02/06/2023

Το Πανελλήνιο Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «ΕΡΜΗΣ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία Wild Wild Web (WWW) για την ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας και των social media.

Η γενναιοδωρία της WWW εμφανίστηκε την πλέον κατάλληλη στιγμή για τον «ΕΡΜΗ», καθώς το Σωματείο διανύει μία περίοδο εκσυγχρονισμού και ανανέωσης με ουσιαστικές βελτιώσεις και καινοτόμες μεταρρυθμίσεις.

Η νέα ιστοσελίδα του «ΕΡΜΗ», με φιλική προς τον χρήστη πλοήγηση, διακρίνεται για τον εύχρηστο, κομψό και γεμάτο ζωντάνια σχεδιασμό της και ταυτόχρονα καταφέρνει να δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για τις υπηρεσίες και την ταυτότητα του Σωματείου. Με το ανανεωμένο μας site έχουμε, πλέον, ανοίξει έναν απλοποιημένο και σύγχρονο δίαυλο επικοινωνίας με την κοινωνία.

Ενέργειες, όπως αυτή της WWW, αποτελούν έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και προωθούν μία κουλτούρα αλληλεγγύης και προσφοράς μέσα στην ελληνική κοινωνία. Παράλληλα, ενθαρρύνουν και στηρίζουν το έργο και τις προσπάθειες του Σωματείου «ΕΡΜΗ» για την προάσπιση του δικαιώματος των ΑμεΑ σε μία ποιοτική, ισότιμη και συμπεριληπτική διαβίωση. 

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στον κύκλο δραστηριοτήτων της εταιρείας Wild Wild Web και ευελπιστούμε η γενναιοδωρία και αλληλεγγύη της, να αποτελέσουν έμπνευση και για άλλους φορείς και εταίρους.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Καλό καλοκαίρι!

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού