Μενού

Μουσική Εμφάνιση Σχήματος «ΟΝΕΙΡΕΜΑΤΑ»

13/03/2017

Σήμερα Δευτέρα 13/3/2017 και ώρες 11.00-13.00, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σωματείου «ΕΡΜΗΣ», Καλλιτεχνική Εκδήλωση με τίτλο: «Μουσική Εμφάνιση του Σχήματος «ΟΝΕΙΡΕΜΑΤΑ» του Εργαστηρίου Κοινωνικής Μουσικοθεραπείας της «ΑΜΥΜΩΝΗΣ».

Η Εκδήλωση αυτή έγινε υπό την Καλλιτεχνική Επιμέλεια της κ. Πελίνας Ευαγγέλου-Μουσικοθεραπεύτριας, σ’ αυτή δε συμμετείχαν:

Τραγούδι: Οι Εκπαιδευόμενες του ΚΔΗΦ «ΑΜΥΜΩΝΗ» κ. Μαρία Πόθου, κ. Μαριαλένα Θεοφανίδη και κ. Καλλιώ Μαρτυρίδου.
Πιάνο-κ. Πελίνα Ευαγγέλου
Φλάουτο– κ. Κωνσταντίνα Βεντούρη-Ρούσσου
Βιολοντσέλο- κ. Ρία Αναστασίου
Υπεύθυνος Ήχου: κ. Παναγιώτης Μέγας

Το μουσικό σχήμα τα «Ονειρέματα» δημιουργήθηκε το 2009 από τη μουσικοθεραπεύτρια Πελίνα Ευαγγέλου στο Κέντρο Ημέρας της Αμυμώνης, ως έργο Κοινωνικής Μουσικοθεραπείας, με κύριο στόχο την κοινωνική ένταξη ευπαθών ομάδων και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

Στην Εκδήλωση αυτή, που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, ακούστηκαν διάφορα τραγούδια (Χατζηδάκη, Σαββόπουλου, Πασχαλίδη, Καλατζή, Λοϊζου), αλλά και της κ. Πελίνας Ευαγγέλου, που έδωσαν τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να χαρούν μια πολύ σημαντική Εκδήλωση για όλους μας.

Η Διοίκηση, οι Εργαζόμενοι και τα παιδιά του ΕΡΜΗ, εκφράζουν τις ευχαριστίες στους συμμετέχοντες Καλλιτέχνες, τα παιδιά και τους Εκπαιδευτές της «ΑΜΥΜΩΝΗΣ», καθώς και τη Διοίκηση για αυτή την από βάθους καρδιάς προσφορά και επιφυλασσόμαστε για ανταπόδοση με την ίδια ζέση και αγάπη.

Ο Δ/νων Σύμβουλος ΕΡΜΗ

Γ. Μητρόπουλος

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού