Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης στην ανοιξιάτικη γιορτή του ΕΡΜΗ.

Την δράση «δωρίζω ένα φυτό που καλλιέργησα με αγάπη…» των παιδιών του ΕΡΜΗ τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κωστής Χατζηδάκης.

Το Σάββατο το πρωί, ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της δομής οι οποίες άνοιξαν για ένα διήμερο προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι του προγράμματος κηπευτικής να προσφέρουν με αγάπη σε όλους μας ένα αρωματικό ή φαρμακευτικό φυτό που καλλιεργούν.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης , είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά του ΕΡΜΗ και τους γονείς τους, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο για την 33χρονη δράση του, το πολυδιάστατο καθημερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσφέρει , τους στόχους του καθώς και για τον αγώνα που δίνουν οι οικογένειες αλλά και οι αντίστοιχοι φορείς στην προσπάθειά τους να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στα παιδιά τους.

Η διήμερη γιορτής αποχαιρετισμού της άνοιξης από τον ΕΡΜΗ στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς πολλοί ήταν εκείνοι οι συμπολίτες μας που θέλησαν μέσα από την συμμετοχής τους να στηρίξουν την προσπάθεια της δομής αλλά κυρίως να δώσουν δύναμη και ικανοποίηση στα ίδια τα παιδιά για τις δημιουργίες τους.

Στο διήμερο της δράσης έδωσαν επίσης το παρόν, οι αντιδήμαρχοι Αργυρούπολης Κων/νος Μηνόπουλος και Βασίλης Κρητικός. Εκπρόσωποι της Κίνησης Γυναικών Ελληνικού – Αργυρούπολης (ΚΙ.Γ.Ε.Α), μέλη του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ» και εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΥΜΩΝΗ.

Ευχαριστούμε την επιχείρηση Ma.f.i.n’s για την προσφορά της σε μπισκότα και cake pops με το λογότυπο του Σωματείου μας, που κόσμισαν περίτεχνα την εκδήλωσή μας.