Μενού

Συνεργασία ΕΡΜΗ – ΕΠΙΟΝΗΣ: «Ενεργός και υγιής γήρανση για άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας ή νευροαναπτυξιακές δυσκολίες»

18/12/2023

Το Σωματείο ΕΡΜΗΣ φιλοξένησε στους νέους του χώρους στο Ελληνικό (Δραγατσανίου 1 & Βοσπόρου) τη διημερίδα «Ενεργός και υγιής γήρανση για άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας ή νευροαναπτυξιακές δυσκολίες» που διοργάνωσε η ΕΠΙΟΝH.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και την Τετάρτη 13.12.2023 στο Σωματείο ΕΡΜΗΣ.

Η  διημερίδα φιλοξένησε αξιόλογους ομιλητές, όπως ο ψυχίατρος κ. Γιώργος Τζεφεράκος, ο ψυχίατρος κ. Δημήτριος Κόντης, ο κοινωνικός λειτουργός κ. Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, ο ψυχίατρος κ. Ευάγγελος Παππάς, η ψυχίατρος κα Στέλλα Σταθουλοπούλου, η Elif Caliskan, MSc Κλινική Ψυχολόγος από το Πανεπιστήμιο Izmir Tınaztepe και ο Διευθυντής των Eurocarers κος Stecy Ygmenons. Εκ μέρους του Σωματείου χαιρετισμό απηύθυνε η κα Ειρήνη Καπελώνη, υπεύθυνη επικοινωνίας και μέλος ΔΣ και ο επιστημονικά υπεύθυνος του ΕΡΜΗ, κ. Νικόλαος Γκούβας ο οποίος αναφέρθηκε αναφέρθηκε στις Νέες Τεχνολογίες στην ψυχική υγεία.

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού