Μενού

Επίσκεψη του Σωματείο Val d’ Oise

18/10/2018

Σήμερα, Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, είχαμε τη χαρά και την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις του “Ερμή” το Σωματείο Val d’ Oise από την περιοχή Cormeilles που βρίσκεται στα βόρεια προάστια του Παρισιού στη Γαλλία.

Οι αγαπητοί συνάδελφοι από το Κέντρο Αυτισμού “Enfance Handicaps Val d’ Oise”, μαζί με τέσσερις εκπαιδευόμενους τους, μας παρέδωσαν τα εξής υπέροχα δώρα: δύο αναπηρικά αμαξίδια, μία θέση – πολυθρόνα και έναν ηλεκτρονικό αναβατήρα, ενώ ο Πρόεδρός τους, κ. Fabrice Beaumont, μοίρασε αναμνηστικά μπρελόκ και καρφίτσες με το σήμα του Κέντρου σε όλους τους παρευρισκομένους.

Από την άλλη μεριά, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες ο “Ερμής”, κ. Αριστείδης Πανανός, αφού τους ευχαρίστησε θερμά για την υπέροχη αυτή δωρεά, μοίρασε σε όλους τους φιλοξενούμενους κομπολόγια και αναμνηστικά με το σήμα του “Ερμή”, ενώ απένειμε προσωπικά και ευχαριστήρια πλακέτα στον κ. Beaumont.

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης ακολούθησε ένα μικρό γεύμα και καφές, και προς το τέλος της ημέρας πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του Σωματείου και πιο συγκεκριμένα, στο θερμοκήπιο του Εργαστηρίου Κηπευτικής και στην κουζίνα του Εργαστηρίου Παρασκευής Φαγητού.
Εν κατακλείδι, αφού ανταλλάξαμε ευχές και ευχαριστίες, βρισκόμαστε σε αναμονή για την επόμενη συνάντησή μας είτε αυτή λάβει μέρος στην Αθήνα, είτε στο όμορφο Παρίσι.

Για ακόμα μια φορά τους ευχαριστούμε θερμά και περιμένουμε να τους ξαναδούμε σύντομα από κοντά!

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού