Το Σωματείο ΕΡΜΗΣ την Τετάρτη 4/10/2017 και ώρα 11.00 π.μ. πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του στην Πρ. Αμερικάνικη Βάση Ελληνικού-Κτίριο 232 Τελετή Αγιασμού για την Νέα Εκπαιδευτική Περίοδο 2017-2018, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος πάτερ Γεράσιμος του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Ελληνικού, ευλογώντας και δίνοντας σε όλους τους παρευρισκομένους τις ευχές του.

Στην Εκδήλωση αυτή εκτός των παιδιών μας και των Εργαζομένων, τίμησαν με την παρουσία τους τα Μέλη του Δ.Σ., οι Γονείς των παιδιών μας, Συνεργάτες, Φίλοι και Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας «Διώνη».

Στο τέλος της Εκδήλωσης ακολούθησε γεύμα (χοιρινά καλαμάκια, κεμπάπ, πατάτες τηγανιτές, σαλάτα, αναψυκτικά), που ετοίμασαν και προσέφεραν στους παρευρισκόμενους τα παιδιά του Εργαστηρίου Σίτισης με την επιμέλεια των Εκπαιδευτών τους.
Ευχαριστούμε όλους θερμά για την συμβολή τους με τον τρόπο αυτό στην προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι Συντελεστές του ΕΡΜΗ για την υπεράσπιση στην πράξη των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρίες και την στήριξή τους στον Αγώνα της Ζωής τους.