Μενού

Ευχές για ένα καλύτερο αύριο στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «ΕΡΜΗ»

23/01/2024

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 στο Σωματείο Ερμής πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσή μας με αφορμή την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη ζεστή ατμόσφαιρα του νέου κτιρίου μας με τη συμμετοχή επίσημων προσκεκλημένων, συνεργατών, εργαζομένων, εκπαιδευόμενων, μελών και φίλων.

Θέλουμε να μοιραστούμε από καρδιάς τις θερμές μας ευχαριστίες για όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Μοιραστήκαμε τις αγαπημένες και ελπιδοφόρες ευχές μας για μια καλύτερη χρονιά γεμάτη υγεία, δύναμη και τη δυνατότητα να πετύχουμε όλους τους στόχους μας.

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους τους συνεργάτες, χορηγούς και εθελοντές για τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Η αφοσίωση και η συμμετοχή σας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διασφάλιση μιας φιλόξενης ατμόσφαιρας που αγκαλιάζει με αγάπη τη σπουδαιότητα της συνεισφοράς στα άτομα με αναπηρία.

Η υποστήριξή σας όχι μόνο βελτιώνει τη ζωή των ατόμων με αναπηρία, αλλά συμβάλλει σημαντικά επίσης στη δημιουργία μιας πιο συμπεριληπτικής και συμπονετικής κοινωνίας. Γι’ αυτό, προσβλέπουμε σε μελλοντικές συγκεντρώσεις και συνεργασίες που θα συνεχίσουν να προωθούν την κατανόηση, την αποδοχή και την ενότητα στην κοινότητά μας.

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού