Μενού

Λαϊκοί Μύθοι από τους Παραμυθάδες του Εθνικού Θεάτρου

07/02/2018

Το Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες ο “Ερμής” είχε για ακόμα μια φορά τη χαρά και την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του τους αγαπητούς “Παραμυθάδες” από το Εθνικό Θέατρο.

Έτσι, λοιπόν, τις ημέρες Παρασκευή 2 και Τρίτη 6 Φεβρουαρίου οι αξιότιμοι κ.κ. Φίλιππος Πλακιάς (Μουσικός) και Δημήτριος Προύσαλης (Αφηγητής Παραμυθιών), μας “ταξίδεψαν” σε παραμυθένιους κόσμους και μας αφηγήθηκαν υπέροχους λαϊκούς μύθους. Οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές των Εργαστηρίων Δημιουργικής Απασχόλησης του Σωματείου μας πέρασαν υπέροχα και έμειναν κατενθουσιασμένοι από αυτή τη δράση.

Μάλιστα, μετά το πέρας της τελευταίας παράστασης, η δημοσιογραφική ομάδα του Εργαστηρίου Γραμματειακής Υποστήριξης & Η/Υ, πήρε συνέντευξη από τους δύο καλλιτέχνες οι οποίοι συμμετείχαν στη συγκεκριμένη διαδικασία με θέρμη και ευγένεια παρά την κούραση της ημέρας. Αποτέλεσμα των όσων θετικών συνέβησαν ήταν η ανανέωση της συνάντησής μας, αυτή τη φορά όμως στο Κέντρο Ημέρας του “Ερμή”, για την Τρίτη 6 Μαρτίου στις 12:00, προκειμένου να μας εξιστορήσουν τα καινούργια κατορθώματα των ηρώων τους.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να αναφέρουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή στηρίζεται από το Εθνικό Θέατρο σε συμπαραγωγή με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μετά από ιδέα του καλλιτεχνικού Διευθυντή, κ. Στάθη Λιβαθινού, και είναι η τρίτη συνεχή χρονιά που “περιοδεύει” με επιτυχία.

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού