Μενού

Επίσκεψη στην Τροχαία Ελληνικού

23/10/2017

Κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει στις 20 Οκτωβρίου, την «Ημέρα της Αστυνομίας» μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. Η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσμοθετήθηκε από την Πολιτεία για να τιμήσει την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πατρίδα και την Κοινωνία. Στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο διάφορες εκδηλώσεις.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη μέρα, το Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ ο “Ερμής” επισκέφτηκε, μέσω αντιπροσωπείας, την Τροχαία Ελληνικού, προκειμένου να παραδώσει στο Προσωπικό Ασφαλείας, τα ακόλουθα δώρα, τα οποία παρασκευάζονται στο χώρο του Σωματείου από τα αντίστοιχα Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης:

1. Τέσσερις (4) γλάστρες με αρωματικά φυτά από το Εργαστήριο Κηπευτικής.

2. Τέσσερα (4) κεριά από το Εργαστήριο Κηροπλαστικής.

3. Τέσσερα (4) κομπολόγια από το Εργαστήριο Χειροτεχνίας.

Έτσι, λοιπόν, στο πλαίσιο της καλής γειτνίασης των δομών μας και της συνεχούς αρωγής του Τμήματος της Τροχαίας Ελληνικού προς το Σωματείο ΑμεΑ “Ερμής”, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επίσκεψη την Παρασκευή 20/10/2017 στις 12:30 μ.μ., κατά την οποία μάλιστα το Προσωπικό της Τροχαίας μας κέρασε διάφορα γλυκίσματα.

Στο τέλος της επίσκεψης και τα δύο μέρη επιφυλάχθηκαν θετικά, ώστε να υπάρξει από κοινού συνέχεια σε αυτή την εποικοδομητική συνεργασία, μέσω διαφόρων άλλων δράσεων που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον.

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού