Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Σωματείο ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) ΕΡΜΗΣ οργανώνει Χριστουγεννιάτικες δράσεις που θα δώσουν πολύ χαρά και το νόημα των γιορτών σε όλους μας .

Στις εγκαταστάσεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), Πατησίων76, Αθήνα, στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου

  • 15 & 16 Δεκεμβρίου 2021 από τις 9.00 έως 13.00 θα φιλοξενήσει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Σωματείου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «ΕΡΜΗΣ», κάνοντας την αρχή για μία συνεργασία που θα βελτιώνει την καθημερινή εμπειρία των  Ατόμων με Αναπηρίες, ως πράξη ευθύνης, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης. Για τον σημαντικό αυτό σκοπό, οι Πρυτανικές Αρχές κάνουν κάλεσμα σε όλους μας και στα μέλη της κοινότητας του ΟΠΑ να συμμετέχουν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Σωματείου, όπου θα πωλούνται χειροποίητες κατασκευές (γούρια, κεριά, στολίδια, πολλά δωράκια) φτιαγμένες με αγάπη και φαντασία από τα «παιδιά» του ΕΡΜΗ. Να σημειωθεί ότι σε διπλανό χώρο θα διενεργηθεί εθελοντική αιμοδοσία.

Στις εγκαταστάσεις του  Σωματείου στο Ελληνικό  στην πρώην Αμερικάνικη Βάση, δίπλα στο τερματική  στάση του Μετρό: «Ελληνικό» οργανώνονται:

  • Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 – 12:00 με  το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, τα Κάλαντα από τα «παιδιά» του ΕΡΜΗ, Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι και πολλές άλλες εκπλήξεις!!!
  • Παζάρι από 10 έως 22 Δεκεμβρίου 2021, ώρες 10:00-14:00 με τις δημιουργίες των Εργαστηρίων Δημιουργικής Απασχόλησης: Χειροτεχνίας, Κηροπλαστικής, Κηποτεχνίας· κάποιες ημέρες θα έχει και εδέσματα του Εργαστηρίου Παρασκευής φαγητού. Με πολύ καλές τιμές διατίθενται τα δημιουργήματα των εκπαιδευομένων «παιδιών» του ΕΡΜΗ: γούρια για το νέο έτος, ρόδια, ημερολόγια, κουμπαράδες, κεριά, κομπολόγια, θεραπευτικά φυτά, παιχνίδια, κοσμήματα και πολλά άλλα. Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι αποτελεί μια ευκαιρία για τους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με έναν κόσμο που ίσως δεν γνωρίζουν και παράλληλα να δώσουν και να πάρουν ιδιαίτερη χαρά.

Γραμμή εξυπηρέτησης: 210 9647577

Γραμμή Υποστήριξης: 19807 (χρέωση 2,60€ ανά κλήση από σταθερά και 2,48€ από κινητά – συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και τέλους σταθερής 5%) Οι χρεώσεις από κινητά και σταθερά δεν εντάσσονται σε πάγια και πακέτα ομιλίας.