Μενού

Δελτίο Τύπου

19/06/2023

Το Σωματείο «ΕΡΜΗΣ» καλωσόρισε το καλοκαίρι με μία χαρούμενη γιορτή

Με θερμή ανταπόκριση και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή καλοκαιρινή γιορτή του Σωματείου «ΕΡΜΗΣ», το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, στις εγκαταστάσεις του φορέα στο Ελληνικό.

Εκπαιδευόμενοι του Σωματείου παρουσίασαν μία καλλιτεχνική παράσταση με απαγγελία ποιημάτων, χορωδιακό τραγούδι και χορευτικό πρόγραμμα. Η εκδήλωση περιλάμβανε, επίσης, έκθεση από δημιουργίες των εκπαιδευομένων σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και προβολή φωτογραφικού υλικού με σημαντικές στιγμές από τα 35 χρόνια λειτουργίας του Σωματείου «ΕΡΜΗΣ». Στη γιορτή συμμετείχε και η ομάδα παραδοσιακών χορών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) που παρουσίασε χορούς από τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Πανανός Αριστείδης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους ενώ έκανε μια σύντομη αναφορά στα μελλοντικά σχέδια του Σωματείου και συγκεκριμένα στη μετεγκατάσταση του φορέα και τη δημιουργία των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.). Ιδιαίτερη μνεία για τις πρωτοποριακές τεχνολογίες, με τις οποίες θα πλαισιωθούν προσεχώς οι υπηρεσίες του «ΕΡΜΗ», έκανε ο επιστημονικός διευθυντής, ψυχίατρος, κ. Γκούβας Νίκος ενώ ο διευθυντής εκπαίδευσης κ. Κεχαγιάς Χρήστος – Θωμάς αναφέρθηκε στην αποτελεσματική εφαρμογή του ανανεωμένου κοινωνικοπαιδαγωγικού προγράμματος.

Σε κλίμα συγκίνησης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Υποδομών, Καθηγητή Κώστα Δράκο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως αναγνώριση της πολυεπίπεδης προσφοράς του ΟΠΑ προς τον «ΕΡΜΗ». Πλακέτα τιμής επιδόθηκε στη Wild Wild Web την οποία παρέλαβαν οι Μαυριδάκης Μιχάλης, Βίκυ Μοντζολή και Σωτήρης Γκόλιας, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και ευγνωμοσύνης στην διαφημιστική εταιρία και στον ιδιοκτήτη της Στυλιανό Φραγγεδάκη για την υποστήριξη προς το σωματείο με την επιτυχημένη ανακατασκευή της ιστοσελίδας του ΕΡΜΗ, την ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας του σωματείου, την οργάνωση του SEO και των Social Media, καθώς και την χορηγία Hosting για το Website και τα emails για επόμενα έτη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: οι υποψήφιοι βουλευτές κ. Κυρανάκης Κωνσταντίνος , κ. Μπαλάφας Ιωάννης, κα. Αντωνίου Τόνια, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα κ. Θεοδωρόπουλος Χρήστος, η συνεργάτιδα – νομική σύμβουλος του υπουργού Επικρατείας κ. Β. Σκουρή, κα. Σαπαρδάνη Μαρία, ο ανττιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Μηνόπουλος Κωνσταντίνος, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και ΚΕΠ του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Στέφας Κωνσταντίνος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Κρητικός Βασίλης, η αντιδήμαρχος Οικολογίας, Κλιματικής Αλλαγής και Προστασίας των αδέσποτων ζώων του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης η κα. Στελλάκη Ειρήνη, η εντεταλμένη σύμβουλος Οικολογίας και Κλιματικής Αλλαγής και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Ελίνα Αλεξίου, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Ηλιούπολης κα. Σερέτη Χριστίνα, ο Aντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Υποδομών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Δράκος Κωνσταντίνος, η συνεργάτης από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κα. Αλίσια Αργυροπούλου, ο πρόεδρος του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΑμεΑ και Εκπρόσωπος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ) κ. Μαρκίδης Εμμανουήλ.

Ο «ΕΡΜΗΣ» ευχαριστεί από καρδιάς τους εκπαιδευόμενους που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην εκδήλωση, όσους εργάστηκαν με αφοσίωση για την επιτυχία της διοργάνωσης, τους χορηγούς που συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση της γιορτής, τους παρευρισκομένους και συνολικά όλους όσους αγκαλιάζουν ακούραστα το έργο και τις δράσεις του Σωματείου.

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού