Μενού

Εκπλήξεις και μαγεία στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΕΡΜΗ

27/12/2023

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΕΡΜΗ για το 2023 είχε τα πάντα! Τραγούδι, χορό, θέατρο, φαγητό, δώρα, χαμόγελα και μεγάλη συμμετοχή!

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, το Σωματείο πραγματοποίησε την πρώτη του Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στις νέες εγκαταστάσεις. Οι εκπαιδευόμενοι του ΕΡΜΗ υποδέχτηκαν τους καλεσμένους με γιορτινές χορογραφίες, θεατρικά σκετς με έθιμα από όλο τον κόσμο και χορωδία με το συντονισμό του κ. Τουμπακάρη.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους: ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Γλυφάδας Σεβασμιώτατος πατήρ Χρυσόστομος, ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Ιωάννης Κωνσταντάτος, ο βουλευτής επικρατείας της ΝΔ κ. Γιώργος Σταμάτης, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν.Τομεα κ. Παύλος Χρηστίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννης Τσαμπαρλής, η διευθύντρια των ΔΙΕΚ Ελληνικού Αργυρούπολης κα. Ιωάννα Ζαχαριά, η δημοσιογράφος και υπεύθυνη επικοινωνίας στο δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης κα. Μάγδα Τσέκου.

Η γιορτή του ΕΡΜΗ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο! Ο Άγιος Βασίλης έκανε μια στάση στη γιορτή μας μοιράζοντας δώρα και η αγαπημένη καλλιτέχνης Σοφία Αρβανίτη τραγούδησε τις επιτυχίες της για τους εκπαιδευομένους και τους καλεσμένους της γιορτής παρασύροντάς τους σε ένα κλίμα ζωντάνιας και χαράς!

Ο ΕΡΜΗΣ ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της ξεχωριστής γιορτής!

Χρόνια πολλά!

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού