Μενού

Συμμετοχή του Ερμή στην εκδήλωση “Will Power Games”

28/03/2023

Σύσσωμος θα συμμετέχει ο Ερμής στην εκδήλωση “Will Power Games” (ΔΑΚ Π. Φαλήρου), την Παρασκευή 24/2/2023.
Ανοιχτή πρόσκληση του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου προς τους πολίτες και τους φίλους του αθλητισμού, του Ολυμπιακού Πνεύματος και των Paralympics, για να επικροτήσουμε και να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των αθλητών, που θα πάρουν μέρος στο 3o Τουρνουά ΑμεΑ WILLPOWER GAMES, που θα γίνει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στις 9 παρά τέταρτο το πρωί (08.45), στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ»

Το 3o Αθλητικό Τουρνουά ΑμεΑ WILLPOWER GAMES από τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ και την BELIEVE, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και του Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου (ΠΟ.Α.ΚΕ), με συμμετοχή των μεγαλύτερων συλλόγων ΑμεΑ της Αττικής. Θα πάρουν μέρος 3 Παραολυμπιονίκες και περισσότεροι από 200 αθλητές.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της και θα χαιρετήσει, η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Το σύνθημα της εκδήλωσης είναι: «Αποδοχή – Μοναδικότητα – Ενσυναίσθηση – Αγάπη».

Μέσω των αγώνων, οι διοργανωτές στέλνουν το πολύ ισχυρό και ελπιδοφόρο μήνυμα καταπολέμησης του εφησυχασμού και της αδιαφορίας, ώστε να εξαλειφθούν κοινωνικές αντιλήψεις και στερεότυπα ξεπερασμένων εποχών, δημιουργώντας μια κοινωνία ισότητας που θα προσφέρει ευκαιρίες μόρφωσης, αθλητισμού, πολιτιστικής έκφρασης και καλλιέργειας δεξιοτήτων για όλους.

Στήριξε και εσύ με την παρουσία σου την πρωτοβουλία-θεσμό WILLPOWER GAMES. Η είσοδος στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού