Μενού

Πρόσκληση για πρόσληψη Υπεύθυνου Λειτουργίας/Διευθυντή Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.)

28/11/2023

Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες «Ο ΕΡΜΗΣ» αναζητά μια δυναμική προσωπικότητα με υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού για τη θέση του Υπεύθυνου Λειτουργίας/Διευθυντή για Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) για 4 άτομα με Νοητική Αναπηρία.

Οι βασικές αρμοδιότητες της θέσης είναι με βάση όσα ορίζονται στην υπ’ αριθμ. Δ12/ΓΠοικ.13107/283 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1160/τ.β ́/08-04-2019):

– Είναι υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία της ΣΥΔ.

– Συνεργάζεται αρμονικά με τη διοίκηση και με όλο το προσωπικό που σχετίζεται με τη λειτουργία της ΣΥΔ, είτε αυτό εργάζεται στον εποπτεύοντα Φορέα, είτε είναι οργανικά τοποθετημένο στη συγκεκριμένη μονάδα, με σκοπό την υλοποίηση των στόχων της ΣΥΔ.

– Συνεργάζεται με παράγοντες της κοινότητας, φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού για την ανάπτυξη δικτύου σχέσεων που θα συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία και υποστήριξη της ΣΥΔ.

– Διαμορφώνει σε συνεργασία με το προσωπικό της ΣΥΔ και το υπόλοιπο επιστημονικό προσωπικό, το ατομικό σχέδιο δράσης για κάθε ένοικο και εποπτεύει την τήρηση του.

– Συνεργάζεται με τις οικονομικές υπηρεσίες ή/και τη διαχειριστική επιτροπή, για την εκπόνηση και τήρηση του προϋπολογισμού.

– Έχει την ευθύνη τήρησης όλων των αρχείων της ΣΥΔ. Ετοιμάζει τα ημερήσια και εβδομαδιαία προγράμματα των ενοίκων και του προσωπικού, επιβλέπει και καθοδηγεί την εκτέλεση τους.

– Λαμβάνει μέρος στη διεκπεραίωση των λειτουργιών της ΣΥΔ, και λαμβάνει μέρος σε εκδηλώσεις εκπαιδευτικού ή ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

– Είναι υπεύθυνος για την αξιολόγηση και εποπτεία του προσωπικού, την εξακρίβωση και ικανοποίηση των εκπαιδευτικών του αναγκών.

– Μεριμνά για την επικοινωνία με τους γονείς ή τους δικαστικούς συμπαραστάτες των ενοίκων της ΣΥΔ.

Ο Υπεύθυνος Λειτουργίας/Διευθυντής πρέπει να διαθέτει τα ακόλουθα ελάχιστα προσόντα:  

H αίτηση θα αντιμετωπιστεί με εχεμύθεια, εμπιστευτικότητα και σεβασμό στην ιδιωτικότητα.

Τα βιογραφικά σημειώματα θα αποστέλλονται στο email: ermis.prot@gmail.com με τίτλο: «Υποβολή βιογραφικού για τη θέση Διευθυντή/τριας ΣΥΔ» μέχρι 15/12/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://somatioermis.gr/.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο: 210 9777999 (εσωτ. 103) και ηλεκτρονικά στο e-mail: ermis.prot@gmail.com

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού