Μενού

Εκδήλωση- Φιλανθρωπικό Βazaar Έργων Καλλιτεχνών

07/05/2019

Την Κυριακή 5/5/2019 από 12.00 έως 18.00, πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο «Χυτήριο» επί της Ιεράς Οδού 44 Εκδήλωση – Φιλανθρωπικό Βazaar Έργων Καλλιτεχνών, με την ευγενική προσφορά του Οργανωτή κ. Ιάκωβου Μυλωνά-Ηθοποιού/Σκηνοθέτη/Θεατρικού Συγγραφέα/Υποψ. Περιφ. Συμβούλου Νοτίου Τομέα Αθηνών, όπου στον ίδιο χώρο ανεβάζει και το Έργο του με τίτλο: «Η Ζωγραφιά του Θεού».

Στην Εκδήλωση αυτή, Φίλοι-Καλλιτέχνες εξέθεσαν τα Έργα τους, των οποίων τα έσοδα πώλησης θα διατεθούν στον ΕΡΜΗ, ενώ σ’ αυτή παρευρέθηκε με Περίπτερο και η Μ.Κ.Ο. «Σύνδεσμος Φιλίας των Εθνών» που ήταν και Χορηγός της Εκδήλωσης.

Βασικό στοιχείο της Εκδήλωσης ήταν οι συζητήσεις που έγιναν με φίλους που επισκέφθηκαν το χώρο, μεταξύ των οποίων και ο τ. Περιφερειάρχης Αττικής-κ. Σγουρός, καθώς και Αυτοδιοικητικά Στελέχη.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι που επισκέφθηκαν το χώρο, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε, καθώς και τους λοιπούς Φίλους-Καλλιτέχνες που υποστήριξαν την Εκδήλωση, αλλά και τον κ. Ιάκωβο Μυλωνά στον οποίο ευχόμαστε κάθε καλό για τον ίδιο και για το πολύ ευαίσθητο Έργο του «Η Ζωγραφιά του Θεού».

Left Photo

Σχετικά Άρθρα

Right Photo

Αναδάσωση στον Υμηττό

Δελτίο Τύπου

Πασχαλινό Bazaar 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή Πίτας – 2021

Πασχαλινές Ευχές

Οι Super Heroes στον Ερμή

Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου 30.10.2018

Πασχαλινά Bazaar 2018

Τελετή Αγιασμού