Την Κυριακή 5/5/2019 από 12.00 έως 18.00, πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο «Χυτήριο» επί της Ιεράς Οδού 44 Εκδήλωση – Φιλανθρωπικό Βazaar Έργων Καλλιτεχνών, με την ευγενική προσφορά του Οργανωτή κ. Ιάκωβου Μυλωνά-Ηθοποιού/Σκηνοθέτη/Θεατρικού Συγγραφέα/Υποψ. Περιφ. Συμβούλου Νοτίου Τομέα Αθηνών, όπου στον ίδιο χώρο ανεβάζει και το Έργο του με τίτλο: «Η Ζωγραφιά του Θεού».

Στην Εκδήλωση αυτή, Φίλοι-Καλλιτέχνες εξέθεσαν τα Έργα τους, των οποίων τα έσοδα πώλησης θα διατεθούν στον ΕΡΜΗ, ενώ σ’ αυτή παρευρέθηκε με Περίπτερο και η Μ.Κ.Ο. «Σύνδεσμος Φιλίας των Εθνών» που ήταν και Χορηγός της Εκδήλωσης.

Βασικό στοιχείο της Εκδήλωσης ήταν οι συζητήσεις που έγιναν με φίλους που επισκέφθηκαν το χώρο, μεταξύ των οποίων και ο τ. Περιφερειάρχης Αττικής-κ. Σγουρός, καθώς και Αυτοδιοικητικά Στελέχη.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι που επισκέφθηκαν το χώρο, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε, καθώς και τους λοιπούς Φίλους-Καλλιτέχνες που υποστήριξαν την Εκδήλωση, αλλά και τον κ. Ιάκωβο Μυλωνά στον οποίο ευχόμαστε κάθε καλό για τον ίδιο και για το πολύ ευαίσθητο Έργο του «Η Ζωγραφιά του Θεού».